Generale

Vacanta De Paste 2013

mai fratilor, pana la urma care este treaba cu vacanta de Paste? avem sau nu vacanta? astia nu sunt sanatosi la cap, au pus 3 saptamani de iarna, ca sa ne saturam de vacanta, sa ne stea in gat, sa nu mai putem sta acasa, sa ne plictisim, sa ne cacam in ea vacanta, etc (ati prins ideea)

ideea e in felul urmator, de Craciun trebuiau 2 saptamani de vacanta, numai alea cu sarbatorile, iar de primavara tot 2 saptamani, nu una cum ne-au pus astia. eu nu vreau asa, nimeni nu vrea asa. primavara este cel mai frumos fratilor, poti juca fotbal cat vrei si mie imi place acest lucru, de ce sa stau doar o saptamana acasa, in rest sa ma duc la scoala cand soarele bate si e cald afara, parca ne face ciuda.

ne-au pus iarna, sa stam numai in casa ca facem turturi la nas daca iesim afara, cica e vacanta, da ce dracu sa fac in vacanta asta? am stat numai la calculator, inafara de sarbatori, dar nu-mi pare rau, dar totusi puteam sa stau la calculator si in timpul scolii in favoarea unei vacante mai lungi de primavara.

fratilor, acum sunt obosit, daca am facut greseli sau alte prostii in articol sunteti nevoiti sa ma scuzati, stiti cum este treaba: va convine, va place, cititi acest blog, daca nu exista butonul x din dreapta sus, in colt idiotule care esti idiot si vrei sa apesi acel buton. hai ca glumesc, nu ma injurati la comentarii ca fac urat.

titlul e seo, sa mai fac si eu o vizita ceva, doar nu o sa stau pe uscat. am scris cu litere mici totul ca asa am vrut, titlul l-am scris cu litere mari tot din acelasi motiv, simplu.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *