In ultimul timp nu pot sa mai motivez sa muncesc. Am mereu o stare de oboseala care ma incearca. Poate ar trebui sa-mi schimb obiceiul, vad ca nu mai dau randament daca muncesc seara sau noaptea. Patul ma cheama la el si eu nu ii rezist. O sa incerc sa muncesc dupaamiaza si dimineata (cand pot, eu sunt dimineata la scoala), trebuie cumva sa dau inainte.

Voi cum invingeti starea de oboseala si lipsa chefului de munca?

Am sa mai citesc si putin din „Tehnica organizarii timpului”, cartile de genul acesteia ma motiveaza.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

5 Comments

  1. Articol foarte relevant pentru mine! Am experimentat și eu aceleași sentimente de oboseală și lipsa de motivație. Ați încercat vreodată să vă limitați timpul petrecut pe rețelele sociale? Pentru mine, aceasta a fost o schimbare majoră care a ajutat mult.

  2. Mulțumesc pentru acest articol! Mă lupt și eu cu oboseala cronică și am descoperit că exercițiile fizice regulate și o dietă echilibrată au făcut o diferență mare. Poate ar fi ceva de încercat și pentru tine?

  3. Sunt complet de acord cu ideea de a citi cărți motivaționale. Am o listă de cărți care m-au ajutat să trec prin perioade dificile. Dacă dorești, îți pot recomanda câteva titluri.

  4. Un articol foarte sincer și autentic. Cred că mulți dintre noi ne confruntăm cu aceste probleme, dar nu suntem întotdeauna deschiși să vorbim despre ele. Schimbarea obiceiurilor de lucru este o idee bună, dar uneori este nevoie și de ajutor profesional. Nu ezita să cauți un consilier dacă simți că este necesar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *