Generale

Cateva lucruri legate de acest blog de stiut pentru viitor

Si asa-mi pare rau ca nu am blogul acum sa scriu cateva cuvinte despre niste subiecte pe care le am pe caiet de vreo cateva zile bune, abia acum mi-a venit inspiratia, dar blogul meu e down pentru maxim 2 zile din cauza unor probleme tehnice, bine, nu chiar probleme, mai exact, mut blogul de la CH-Center la un host de la rusi, un host extrem de bun si la pret si la calitate.

Pentru ca detin mai multe bloguri, am optat pentru un host ceva mai mare, un pachet pentru 10 bloguri pentru un an, o investitie foarte buna daca ma intrebati pe mine.

Vreau sa mai scriu inca un lucru si inchei, nu de alta, dar am vazut ca vechiul admin nu scria asa de mult cat obisnuiesc eu in articole (apropo de asta, de acum fiecare articol o sa depaseasca 200, 250 de cuvinte, este mai bine pentru blog). De acum o sa apara pe acest blog si diferite link-uri si advertoriale, link-uri nu prea obisnuiesc sa vand, doar promovez unele bloguri ce consider eu ca merita citite, am adaugat ieri in sidebar cateva link-uri interesante. Advertorialele nu o sa fie pupincuriste, adica nu o sa laud un anumit blog sau site, doar o sa dezbat putin nisa pe care blogul este facut si o sa adaug un link, maxim 2.

Toate link-urile pe care le adaug pe acest blog merita citite, cel putin asta este opinia mea. Daca acest blog o sa prinda un PageRank mai bun o sa tin cont de ceea ce am scris aici, o sa adaug numai link-uri catre bloguri care merita vizitatori, nu orice blog.

Multumesc daca ai ajuns pana la sfarsit cu cititul, bafta!

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *