Generale

de ce am mai multe bloguri?

Si asa o ard in blogareala si in seara asta de zici ca nu-i adevarat. Am un chef teribil de scris pe blog, am postat un articol, am mai scris ceva intr-o ciorna, dar inca nu-mi place cum suna, nu cred ca ar interesa pe cineva doar vrajeala din aia.

Stau acum si ma gandesc de ce tin atatea bloguri, de ce nu am unul si bun. Nu e doar ca daca ai mai multe, ai sanse sa faci mai multi bani, dar spre exemplu, acest blog este unul in care scriu si ma doare-n cur, nu sunt citit, arunc cuvinte aiurea, dar totusi nu incetez sa scriu pentru ca este un blog bunicel, sper sa prinda un PageRank si sa ma ajut de el sa-mi promovez si celelalte proiecte, smecherie cu buton.

Plus ca aici sunt foarte putini cititori, asa ca nu imi este teama sa injur daca simt nevoie, desi nu prea obisnuiesc, sa-l fac pe unu prost (am facut asta si pe blogul personal, deci nu-i bai), sa zic ca unu are materii fecale in coltul gurii, deci il da de gol ca a consumat si tot asa.

Gata cu fotosinteza, e tarziu, mai fac o tura de internet si sper sa-mi apara si mie somnul.
Ora 1:20 cand postez acest articol si inca vreau sa mai galopez putin pe tastele astea, vad eu pe unde mai scriu, pe unde mai arunc cu ganduri.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *