Generale

Tu ce faci intr-o zi super plictisitoare?

Pot spune ca am trait cea mai plictisitoare zi din viata mea. Probabil am mai numit astfel unele zile, dar ca asta despre care o sa scriu nu a fost cu siguranta niciuna si credeti-ma, stiu ce spun.

M-am trezit destul de devreme pentru o zi de vara, era abia ora 11 si am simtit cum ma doare lenea, era mult prea apasatoare si simteam ca nu am chef nici macar pentru a deschide ochii. Am mai pierdut vreo doua ore prin pat cu telefonul fara sa fac mare lucru, imi era lene si sa scriu un mesaj sau sa dau like la o poza pe FaceBook, deci la modul asta vorbim.

Pentru ca am simtit ca treaba nu este buna, am considerat ca niste jocuri imi vor face mai bine, iar asta a functionat, dar doar pe moment. Mi-am ales cateva jocuri cu ninjago pe care am mai pierdut vreo jumatate de ora, dar a meritat efortul, chiar mi-a placut nisa asta si am continuat sa ma joc si in alte zile.

Dupa asta mi-am facut curaj si m-am ridicat din pat pentru ca eram super deshidratat, am baut putina apa, mi-am facut toaleta si tabieturile de dimineata si apoi m-am intins iar in pat pana mi s-a facut destul de foame incat sa ma gandesc non-stop la asta. Pentru ca imi era foarte foame si cea mai comoda activitate mi se parea sa ma joc pe telefon am cautat jocuri cu dinozauri care mananca diferite lucruri, m-am mai distrat cu acele jocuri putin si m-am dus la masa.

Revenit de la masa, m-am intins in pat si m-am culcat, apoi m-am trezit si am adormit la loc pe la jumatatea unui playlist facut pe loc. Cand m-am trezit pentru a doua oare era deja tarziu, cam 22:30, deci trebuia sa ma pun din nou la somn.

Ce ziceti despre o astfel de zi?

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *