Dragostea pentru animale ne prinde de mici. Animalele sunt prieteni nu doar cu oamenii mari, ci si cu copii. Cand eram mic imi doream tot timpul sa ma joc cu o pisica sau cu un catel, de aceea mi-am si luat doua pisici si le-am „botezat” dupa numele personajelor din desenea animata preferata, Tom si Jerry.

O data cu primul calculator si descoperirea internetului pe langa obisnuita joaca cu vietatile foarte dragi, am descopierit si o serie de jocuri cu pisici ce m-au fascinat. Aceste jocuri inca ma mai relaxeaza in zilele in care sunt foarte obosit, astfel  eu consider ca nu sunt doar joculete pentru cei mici, ci si pentru cei mari care doresc sa se relaxeze putin, care doresc sa-si aduca aminte de copilarie si de zilele frumoase de vara in care-si ingrijeau pisicile ca pe niste jucarii vii.

Pentru cei care sunt acum mici, aceste jocuri s-au inmultit, au devenit mult mai colorate, mult mai atractive, cu mult mai multe functii si niveluri de joc, facand dintr-un joc un adevarat scop de atins. Isi doresc sa ajunga cu pisica la destinatie, invata alaturi de o pisica limba engleza sau tabla inmultirii. Da, azi aceste jocuri cu pisici sunt adevarate lectii oferite copiilor, lectii care par o joaca, dar care peste ani se va observa beneficiul adus. In urma unor jocuri educative cu animale copilul va sti sa numere, va invata literele alfabetului, va invata si tabla inmultirii si chiar un numar considerabil de cuvinte in limba engleza, ceea e va fi cu siguranta un avantaj pentru acesta pentru ca ii va fi mult mai usor la scoala, dar si pe cand va creste mare, stiind limba engleza de mic copil, ii va fi usor se se descurce intr-o conversatie sau sa citeasca, scrie sau traduce in si din limba engleza.

In conluzie, jocurile online pot fi si educative, nu doar distractive.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *