Salutare tuturor, eu sunt Alex de la AlexScrie.Ro iar acesta este noul meu blog. Am preluat blogul de la colegul meu de blogosfera care are acelasi nume ca al meu, iar acum pot sa ma declar noul Robentel. Acest blog o sa fie in continuare un blog general, nu o sa incerc sa-l fac unul de nisa pentru ca blogul a fost conceput de la bun inceput pentru a fi general.

O sa postez aici de 2 ori pe saptamana, in cel mai scurt timp o sa postez programul cu zilele cand vor aparea articole noi. Doresc sa va mai anunt ca acest blog gazduieste guest-posturi, insa, blogul meu, regulile mele. Nu doresc articole care nu contin nici macar 200 de cuvinte sau care au mai mult de 1 link. Nu o sa postez pe acest blog nici articole cu tenta pornografica sau articole cu injuraturi.
Guest-postul nu vreau sa fie doar un articol in care va laudati blogul sau sa prezentati o pagina sau design-ul blogului. Vreau un articol ca si cum ar fi pentru blogul vostru, un articol despre o anumita tema, insa va puteti pune link-ul pe ce ancora doriti.
Atat pentru primul articol, sper sa colaboram bine si sa socializam cat mai mult. O sa incerc sa raspund la fiecare articol sau macar la cele la care este nevoie. Apropo de comentarii, de acum fiecare comentariu va fi moderat de mine, nu o sa apara direct, trebuie intai sa fie acceptat de mine. Am pretentii pentu ca vreau cei mai bun pentru toate blogurile mele. Sa ne citim cu bine!
Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *