Generale

Jocuri cu fotbal pentru băieți

Trebuie să recunoaștem că prima dată când ne-am văzut în fața unui calculator conectat la internet, am intrat pe google și am căutat imediat jocuri. La mine, pentru că fotbalul a fost prima mea iubire și sportul pe care încă-l practic și urmăresc, a fost de așteptat să tastez încet (pentru că nu cunoasteam tastele ca acum să pot scrie fără să mă uit la tastatură) www.eJocuricuFotbal.biz.

Site-ul eJocuriCuFotbal.Biz deține o colecție frumoasă de jocuri pentru toți băieții pasionați de cel mai frumos sport din opinia noastră. Am să încerc pe mai multe bloguri să postez articole în care să promovez acest site cu jocuri gratis cu fotbal pentru că nu este un site plin de reclame, nu este un site care livrează mult spam și este diferit de celelalte astfel de site-uri.

Așadar, vreau să fac o campanie de link-building puternică pentru acest site pentru a urca cât mai sus în Google. Mi-ar place dacă aș reușit să câștig măcar 50 de euro lunar din acest proiect. Dacă reușesc să ridic acest mic proiect, aș vrea să mai lansez încă 2 astfel de site-uri pe micronise de jocuri mai slab dezvoltate.

Ideea acestui proiect mi-a venit în urma discuției cu singurul meu prieten din online care-mi povestea cum se poate câștiga bani fără prea multă muncă din acest gen de site-uri. Munca va fi doar la început, când efectiv faci site-ul și postezi jocuri pe el, iar după mai ai ceva de lucru pe partea cu promovarea. Pentru câteva zile de muncă, acest gen de site-uri pot face chiar și 100 de euro lunar din Google Adsense dacă au fost promovate inteligent.

 Așadar, dacă ai frați mai mici, prieteni sau rude care vin la tine pentru a se juca pe internet și nu știi cum să le umplii timpul (cu siguranță vor fi foarte captivați de jocuri și nu te vor mai deranja deloc) accesează site-ul de mai sus și vezi rezultatele. Eu am încercat acest „mic experiment” cu un fin de-al meu. Vreau să vă spun că am scăpat de obrăzniciile și întrebările lui pentru cel puțin două ore, până când au început să-i vină micile probleme: sete, foame.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *