Generale

Internet de cacat si haterii lingai

Am o conexiune la net de tot cacatul, cand merge, merge super bine, pacat ca merge cam rar. Ma cac in el net, cand iti e luma mai draca te freaca netul, ma cac in el si le fac un excrement cu mot si celor care conduc aceasta firma de internet.

Nu o sa dau nume pentru ca ar fi urat din partea mea, stiu ca o sa ziceti ca la ce mai scriu acest articol daca nu dau nume, dar defapt…care sa ziceti? ca nu sunt multi care citesc acest blog, dar stiti ceva? acest blog nu este unul cu care vreau sa atrag lume, este locul unde vreau sa ma cac in gura la unu’ cand am chef, sa scriu ca respect pe unu, aici sunt hater fratilor, dar nu din ala lingau care doar mananca cacat.

Si daca tot am adus in discutie termenul de hater, ar trebui sa va uitati cu totii la Cheloo inainte sa scrieti un cacat de articol in care il injurati pe unu. Sa va mai spun ceva, imi plac articolele scrise de hateri destepti, care nu ataca doar din cauza invidiei.

Deci, cand vreti sa scrieti ceva rau despre cineva sau despre ceva, luati si citit intai ce face tipul, incercati sa va faceti o parere si despre ce criticati, nu doar dati cu nasul in cur.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *