Cum sa bei mai multa apa

Am inceput sa beau din ce in ce mai multa apa. M-am reapucat de sala si odata cu acest lucru am inceput sa am grija mai mult cu ce mananc si ce beau. Am redus semnificativ sucurile. Daca acum cateva saptamani aveam mereu Pepsi in casa, acum beau doar sambata putin.

Beau mai mult de 2l de apa pe zi. Cum fac asta? Simplu.
Am o sticla de 1l, pun apa in ea si incerc sa consum minim 3 sticle de-a lungul zilei. Nu ma fortez, dar tin mereu sticla langa mine. Uneori nici nu-mi dau seama cand am baut toata sticla. Daca apa nu este nici foarte rece, dar nici calda, beau foarte repede cantitatea impusa.

Trebuie sa ma educ sa beau mai multa apa la sala. Nu-mi iau apa la mine pentru ca mi-as ingruna foarte mult geanta. Merg la sala imediat dupa scoala, este destul de greu sa cari carti, echipament si o sticla de 2l de apa dupa tine.

Desi am citit un articol aseara despre apa in care autorul scria ca trebuie sa bem apa doar atunci cand ne este sete, raman la ideea ca setea nu ar trebui sa apara, ea indica deshidratarea. Si pana la urma, ce rau poate sa ne faca apa stiind ca trupul nostru contine mai mult de 50% apa?

Si daca asta te face sa bei mai multa apa, o sa-ti spun si ca iti reduce senzatia de foame, astfel poti pierde cateva kilograme intr-un mod foarte sanatos.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *