Tech

Cum purtam de grija unui mobil costisitor?

Comunicarea, mijoacele si tehnologiile de comunicare ne conditioneaza acum existenta mai mult decat recunoastem, iar telefonul mobil a devenit un ingredient aprope obligatoriu, “un rau necesar” de fiecare zi, fara de care nu ne mai putem explica existenta sociala. Pe cale de consecinta, telefonul a devenit o extensie cvasi-obligatorie care ne impune sa ne dorim echipamentele de telefonie mobila cele mai performante tehnologic, mai noi si mai moderne, iar cand acestea mai sunt inevitabil si costisitoare, trebuie sa le acordam nu doar atentia unui utilizator responsabil ci si protectia necesara, pastrandu-ne indentitatea personalizata si originala.

Piata accesoriilor de protectie pentru telefoanele mobile vizeaza satisfacerea necesitatilor obiective ale clientilor detinatori de astfel de aparate, cat si indepliniea dezideratelor subiective ale acestora, care-si doresc de obicei un mobil cat mai personalizat.

Larga majoritate a utilizatorilor, desi folosesc in ultima vreme telefoane mobile din ce mai miniaturizate, suple, subtiri, sofisticate dar delicate, veritabile bijuterii costisitoare, implicit expuse unor vulnerabilitati si riscuri mari de deteriorare, multe dintre accesoriile de protectie, huse iphone 6, carcase sau folii, sunt disproportionate, decalibrate intr-un sens sau altul: sunt voluminoase, nu au intodeauna decupajele pentru porturile aparatului pozitionate acolo unde ar trebui sa fie, nu asigura de fapt protectia necesara ci creaza si intretin vulnerabilitati si nici nu se preteaza unui design personalizat. Plastic, e ca si cum am tine un produs de lux, rafinat si costisitor, intr-un sac de rafie, si ala rupt si peticit.

Proiectia unei astfel de afaceri de succes propune clientilor accesorii de protectie a telefoanelor mobile, huse, carcase si folii, dedicate, tipodimensionate functie de indentitatea fiecarui model, care evidentiaza astfel design-ul original si personalitatea fiecarui aparat si utilizator. Pentru atingerea unui echilibru stabil, intre functionalitatea accesoriilor, forma si nivelul de siguranta, design-ul modern si inovator, optiunea calitativa a materialelor  folosite, toate aceste elemente trebuie sa fie congruente cu pesonalitatea telefonului si dezideratele urmarite de clienti.

Punerea la dispozitia pietii de profil si a clientilor a celor mai variate game de accesorii de protectie, originale si de calitate, pentru toata varietatea modelelor de telefoane mobile, face din acest domeniu unul extrem de dinamic si de competitiv.

O husa de calitatate reprezinta cea mai optima solutie pentru protectie maxima garantata telefonului mobil, indiferent de modele si variantele functionale, conferind utilizatorului, prin transfer, seriozitate si incredere.

Carcasa este insa ideala pentru utilizatorii care, in afara protectia dorita pentru telefonul mobil, vor si o amprenta personalizata, un model deopotriva modern si original, dar doar “al nostru”.Cele mai performante folii de protectie pentru ecran sunt cele care au in componenta un strat de imbunatatire a claritatii LCD, care nu afecteaza claritatea imaginii, au o suprafata perfect transparenta, dura, extrem de rezistenta la zgaraieturi, previn eficient aparitia reflexiilor, petelor si amprentelor pe ecran, cu sistem de autolipire cu adeziv siliconic uscat, fara lasa urme la indepartare.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *