Pe vremuri, acum destui ani, mobila nu era foarte sofisticată și nici nu avea atâtea briz-brizuri ca acum deci era totul destul de simplu la aspect, nimic special. Acum însă lumea a început să se întoarcă la moda de atunci, sub numele de retro și nici de cum învechit, după cum aș numi eu mobila aia. De ce se întâmpla asta, nu știu, poate că lumea s-a săturat de ceea ce e nou pe piața asta și vrea să revină la ceva ce a mai fost odată, sau poate că abia acum au conștientizat că stilul de pe atunci e mai frumos, n-am habar. Ce știu sigur e însă că mie nu-mi place acest tip de mobilă, retro, ci mai degrabă aș prefera ceva cât mai modern dar totodată elegant.

Nu sunt adeptul mobilei extrem de complexe, cu oglinzi, desene în lemn și alte astfel de chestii. Pentru mine o Mobila Lemn Masiv e mai mult decât perfectă, ținând cont că emană eleganță, nu e extrem de complexă ca să-ți ia ochii și nici prețul nu e exagerat de scump peste tot ci doar în unele cazuri.

Un alt motiv pentru care nu-mi place mobila retro, sau învechită – cum îmi place mie să-i mai spun, ar fi acela că îi dă casei mele un aer prea învechit și bătrânesc din perspectiva mea, lucru care mie-mi displace enorm fiindcă întotdeauna mi-am dorit să trăiesc într-un mediu cât mai modern, nou și tineresc.

În fine, până la urmă fiecare are dreptul de a-și mobila casa așa cum își dorește și cum se simte mai bine dar de dragul discuției am abordat și subiectul ăsta. Voi ce fel de mobilă preferați? Sunteți adepții mobilei retro sau tânjiți după cât mai mult modernism, la fel ca mine ?

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *