Marketing

Topul domeniilor in care se fac cele mai multe angajari

cele mai multe angajari

Multe persoane seplang de faptul ca in Romania, la ora actuala, nu se prea fac angajari indomeniile in care se castiga foarte bine. Cu toate acestea, exista catevastudii ce demonstreaza exact contrariul. Bineinteles, in zonele mai sarace aletarii, este destul de evident ca nu sunt atat de multe joburi disponibile, insain orasele mari intr-adevar se intampla asta. De altfel, nu este de mirare caextrem de multi romani opteaza sa se mute in Bucuresti pentru a-si gasi un locde munca mai bun de pe urma caruia sa castige mult mai bine.

Anul 2016 vine inforta cu un top al domeniilor in care se fac cele mai multe angajari. Uneledintre acestea necesita absolvirea unor studii superioare, pe cand altele nu.Oricine isi poate gasi in Bucuresti un job atata timp cat este perseverent siparticipa la interviuri. Multe persoane se plafoneaza daca nu sunt sunate apoi,insa important este sa incerce si in alte locuri, la alte firme.

Comparativ cu anul 2015, in 2016 se organizeaza mult mai multe angajari. Am putea spune ca existao crestere de aproximativ 12% pe piata de munca. Acest lucru inseamna ca inanul acesta, in mod cert vei reusi sa iti gasesti locul de munca pe care ti-l doresti. Problemele financiare nu vor mai fi existente, atata timp cat participi la interviurile la care esti consideri ca ti se potrivesc cel mai bine.

IT Software

Se afla in topul domeniilor care realizeaza cele mai multe angajariin acest an. Chiar daca unii sunt de parere ca pentru un astfel de job suntabsolut necesare studiile superioare, de fapt, cunostintele sunt cele ceconteaza.
Cu toate acestea,multi angajati obisnuiesc sa le mareasca salariile celor care au la activ sau au finalizat o facultate, un master ori un doctorat din cadrul respectivuluidomeniu. Cert este ca zona IT cauta in 2016 cat mai multi angajati, avand in vedere ca cererile sunt destul de mari, comparativ cu anul 2014 cand vanzarilese aflau in top.
Fie ca este vorba deweb design sau de programare, daca esti de parere ca te descurci de minune cuastfel de lucruri, in mod cert ar trebui sa iti incerci norocul. De altfel, nici salariile nu sunt de neglijat. In caz ca nu stiai, acest domeniu este extrem de cunoscut pentru salariile extrem de mari pe care angajatii le primesc pentru munca depusa. Cu toate ca este destul de periculos pentru sanatate destat in fata calculatorului pentru cateva ore bune, banii primiti sunt pemasura.

Videochatul

Se afla in topul angajarilor si in 2016. Cele mai multe angajari videochat in Bucuresti se fac in cadrul studioului Manequeen, loc extrem de popular in randul tinerelor din ziua de azi. Un mare avantaj consta in faptul ca studiile superioare nu sunt necesare pentru a aplica pentru acest job.
Am putea spune totusica salariile castigate de aceste modele sunt mult superioare fata de cei carelucreaza in domeniul IT. Cu toate ca munca la calculator este mult mai dificila, zeitele frumoase nu au o munca grea de facut, iar cu toate acestea se bucura desalarii extrem de consistente. Tinerele nu doar ca isi pot crea propriul program in functie de preferinte, ci se bucura in acelasi timp si de un trainet superior multor persoane.
Studioul recruteaza la ora actuala un numar impresionant de tinere, fapt pentru care este o sansa decare ar trebui sa profite oricine isi doreste sa castige bani multi extrem deusor, fara sa depuna un efort prea mare. Cu toate acestea, perseverenta,entuziasmul, seriozitatea si dorinta de imbunatatire ar trebui sa fie nelipsitela un model videochat de succes.

Vanzarile

Au reusit in acest an sa ia din ce in ce mai mult amploare, fapt pentru carecele mai mari companii recruteaza angajati apti de munca si dornici decunoastere. O statistica spune faptul ca exista o medie de peste 7000 dejob-uri principale pe site-uri de recrutare din Romania.
Este un loc de munca extrem de profitabil, avand in vedere faptul ca salariile sunt consistente, iarmunca una placuta. De altfel, nu este de mirare ca extrem de multe tinereviseaza sa faca parte dintr-o astfel de echipa. Acest job nici nu este privitastfel, avand in vedere ca toate angajatele declara faptul ca acolo se simt ca intr-o familie.

Customer Support

Client Service cauta sa angajeze aproximativ 5000 de persoane, tocmai datorita faptului ca in Romania este la mare cautare acest job. Fiind cererile de pe piata atat de mari, inseamna ca un Client Service este cu adevarat extrem de important in orice firma.
Cererea atat de marepe piata de munca ii face pe potentialii angajati sa devina din ce in ce mai convingatori ca aceasta tara va reveni la un nivel de trai mult mai ridicat. Este incurajator pentru toti ca in 2016 se fac atat de multe angajari, dar mai ales pentru cei care se afla in orasele mai mari. Un Customer Service trebuie sa reuseasca sa formeze o relatie placuta intre agentia furnizoare si clientii sai, tocmai pentru ca ambele parti sa fie multumite de rezultatele respectivei colaborari.

Domeniul ingineriei

Se mentine pe pozitie fata de anul trecut. Si in 2016 au loc destulde multe angajari la nivel de tara. Toti cei care au finalizat o facultate deinginerie, au ocazia sa intre direct pe piata de munca. Salariile sunt destulde mari, iar acest lucru atrage din ce in ce mai multi tineri din ziua de azisa urmeze o astfel de facultate. Cu toate ca specializarile tehnice au fost dintotdeauna la mare cautare, in acest an se mizeaza pe mult mai multi potentiali angajati.
Diferite companii din tara organizeaza recrutari pentru a putea angaja un inginer serios si apt demunca.

Domeniul contabilitatii

Acest domeniu ramane la fel de popular si in acest an, avand in vedere caextrem de multe firme se afla la ora actuala de cautarea celor mai buni contabili, capabili sa tina evidenta bugetului oricarei companii.
Exista destul de multe astfel de companii ce recruteaza pentru acest job, astfel ca ai putea sa incepi cautarile daca iti doresti sa profesezi in acest domeniu sau in oricare dintre cele mentionate mai sus. Mult succes!
Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *