Generale

Fructe si legume pentru copilul vostru

Fructe si legume pentru copil

Daca ne iubim copiii si vrem ca aceastia sa fie sanatosi si sa creasca intr-un mod frumos, trebuie sa ne informam si sa citim mult despre alimentatie. Acum, mancarea este cea mai periculoasa, poate mai periculoasa ca multe vicii. Nici legumele si fructele cumparate nu sunt cu toate sanatoase si nu stii ce mananca copilul tau.

Cea mai sigura modalitate de a-i tine sanatatea copilului tau puternica este sa-i dam acestuia cat mai multe vitamine din fructe si legume proaspete si naturale. Cele din supermarketuri nu pot garanta ca sunt sanatoase, acestea au fost crescute in masa, au fost injectate si tratate astfel incat sa creasca cat mai mari si cat mai frumoase. Acum sa facem un exercitiu scurt de gandire, daca acele solutii au facut dintr-un mar obisnuit si crud unul foarte mare, dulce si copt, cum ii putem da unui om sau cum le putem pune spre consum atunci cand copilul serveste masa.

Cautati produsele care au fost crescute de taranii autentici in gradinile lor din spatele caselor sau de pe dealuri, din culturi agricole mici, din gospodarii. Incercati sa evitati cat mai mult mall-urile si supermaketurile atunci cand vine vorba de legume si fructe, acestea sunt gandite doar pentru a va fura ochii, nu pentru sanatatea voastra. Un taran nu va injecta niciodata un mar, nu este educat asa si nu poate concepe sa sara peste niste etape in care fructul se dezvolta natural.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *