Generale

Timpul trece mult mai repede când te joci

Nu mă pot numi un gamer, nici măcar unul ocazional fiindcă nu prea am avut de-a face prea des cu jocurile. Zilele trecute însă, ca niciodată, am avut chef să joc Jocuri cu Camioane. Pentru început îmi propusesem să joc câte ceva flash şi simplu pentru a vedea dacă mi se ”deschide apetitul” de gaming, şi aşa a fost. Dupa două ore care au trecut pe nerăsuflate în timp ce mă jucam pe diverse site-uri m-am gândit să avansez puţin şi mi-am downloadat cel mai bun joc cu camioane din lume.
Fiind paralel cu jocurile din ultimii ani habar nu aveam cât de mult a evoluat grafica în acestea. Rămâsesem încă setat pe grafica din GTA Vice City şi San Andreas de acum mulţi ani. Chiar dacă deţin un calculator care duce lejer jocurile din ultimul timp îl folosisem doar pe partea de business fiindcă atunci nu am înţeles importanta jocurilor care te relaxează şi cât de utile sunt după o zi obositoare de muncă. Şi cum spuneam, după ce m-am acomodat cu stilul jocului respectiv şi am intrat în ”pâine” am fost puţin furat de peisaj şi am reuşit performanta de a nu mă da la o parte din faţa calculatorului timp de 6 ore. Nici acum nu ştiu cum de am putut sta atat, eu fiind obişnuit să beau multă apă şi deci să am nevoie oarecum des la baie.
Cert e că de atunci am rămas cu două învăţături: Jocurile sunt foarte bune pentru eliminarea stresului şi oboselii, fac asta doar cele relaxante care de preferabil trebuie să fie unele în care nu concurezi cu nimeni fiindcă o posibliă pierdere ar putea să-ţi dezechilibreze starea. Pe lângă treaba asta, mi-am dat seama că nu trebuie să fim controlaţi de jocuri, ci noi să le controlăm pe ele. Că altfel păţiţi ca mine şi rămâneţi uitaţi în faţa calculatorului.

 

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *