În serialul turcesc Trădarea întâmplările au loc în Turcia anilor ’60 având ca temă o dramă foarte puternică. Succesul acestui serial a fost testat până în prezent în 15 ţări iar în Macedonia datorită influenţei foarte mari guvernul a adoptat un proiect de lege prin care este interzisă difuzarea serialelor turceşti pe timpul zilei şi în prime time. Cu ajutorul vestimentaţiei, detaliilor şi decorurilor producţia reuşeşte să redea atmosfera anilor ’60. Serialul a avut un mare succes şi pe internet, Trădarea online fiind un termen foarte căutat pe Google în perioada de glorie a serialului.
Subiectul abordează o temă a relaţiilor familiare cu care telespectatorii vor putea empatiza. În serialul turcesc Trădarea este prezentat şi impactul deciziilor părinţilor asupra destinului copiilor datorită dificultăţilor pe care le întâlneşte familia în momente de răscruce.
Capul familiei, căpitanul Ali Akarsu îşi petrecea majoritatea timpului la mare distanţă de familia sa din pricina activităţii profesionale.Datorită lipsei îndelungate a căpitanului Ali Akarsu, soţia sa, Cemile este nevoită să îi ingrijească şi să îi crească pe cei patru copii ai lor încercând să fie pentru aceştia şi mamă şi tată.În timp ce se bucurau de întoarcerea acasă a stăpânului familiei care fusese plecat o perioadă îndelungată, membrii familiei au început să observe un comportament ciudat la Ali Akarsu. Cemile a găsit întâmplător un bileţel în buzunarul soţului său iar ceea ce a urmat după aflarea părţii întunecate a vieţii acestuia aveau să transforme viaţa lor de familie din una armonioasă în una disfuncţională. Aceste întâmplări au afectat semnificativ viaţa celor patru copii ai cuplului.
La scurt timp după destrămarea familiei sale din pricina idilei sale căpitanul Ali a ajuns să regrete proasta alegere pe care a facut-o încercând să aibă o viaţă dublă în timp ce nu se afla în prejma consoartei sale Cemile.
Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *