Generale

Te-a mancat pentru ca ai fost prost

In ultimele zile, am vazut nenumarate stiri despre oamenii atacati de ursi. Problema e urmatoarea, daca a cautat-o cu lumanarea, a gasit-o. Daca a mers in padure ca sa il tortureze, ursul l-a mancat. Ha ha, ce faza buna.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, spune că numărul de urşi depăşeşte cu 2.100 efectivul optim calculat de specialişti pentru ţara noastră. Pentru rezolvarea acestei situaţii există două variante – relocarea urşilor în alte fonduri naţionale sau într-un alt stat membru UE. „Am discutat cu toţi specialiştii, în cota de derogare a anului trecut poate să intre şi recoltarea acestui nou exemplar de urs care a atacat, deci se poate împuşca”, a declarat Rovana Plumb, ministrul Mediului şi Pădurilor. sursa

Deci dacă prostul a mers pe pamantul ursului, cu „tentativa de chinuire”, normla ca a fost mancat. Acum, doamna ministru declara ca numarul de ursi depaseste efectivul optim calculat, şi da liber la impuscari.

Dar de maidanezii care te mananca in fata blocului, pentru ca ai intrat in habitatul lor natural, langa usa, nu face nimeni nimic. Apar diverse asociatii si nu se intampla nimic, desi ei depasesc cu mult efectivul calculat. Misto, nu?

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *