Sunt un mare fustrat. Şi sunt fustrat din cauza copiilor care fac pagini pe facebook gen Jelena, care vine de la cuplul Justin Bieber şi Selena Gomez, Sorela, de la Sore Mihalache şi eu pur şi simplu înnebunesc.

Iau drept model paginile de dragoste care au minim un an vechime, iar prin imaginile de dragoste, adună minim 200 like-uri la poză. Chestia care mă oftică e următoarea, dai like la o pagină, pentru că ai văzut un citat interesant, pus pe o poză care se potriveşte, iar apoi acei copii te asaltează cu postări gen: „Ce mai faceţi dragilor? Acum fac o imagine nouă.”

Majoritatea copiilor ăstia au minim 12 ani, învaţă să folosescă paint-ul şi photoscape-ul şi speră că vor aduna like-uri. Aaa, şi apropo de asta. Am văzut o nouă metodă de a aduce like-uri la pagină. Fac like exchange. O fată îi dă like la pagina lu’ Cutărescu, cu condiţia ca apoi să primescă şi ea un like la pagină de pe profilul adminului. Asta e o metodă. Cealaltă e puţin mai diferită. Fac promovare reciprocă. Iau o imagine cu pantofi sau nu ştiu ce rochiţă, şi scriu:„Dacă îţi plac pantofii, dă like la pagina Cutărescu.. Aşa face şi pagina care a primit promovarea.

E o chestie interesantă. Să vezi cum se dezvoltă uşor uşor pagini create de copii. Dar eu tot sunt nervos datorită chestiei ăsteia.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *