Generale

Site-urile care ofera jocuri cu fotbal sunt complexe

Am cautat recent jocuri cu fotbal pe internet pentru ca voiam sa ma relaxez putin, sa nu mai fiu conectat la stresul si la atmosfera deloc ok care era in jurul meu, stres si atmosfera negativa provocate de tezele de la scoala. Am fost surprins cand am gasit foarte multe site-uri cu jocuri bune, dar nu toate erau complete. Pe vremea in care eu jucam zilnic acest stil de jocuri, erau foarte putine site-uri care ofereau asa ceva, iar cele care erau deja nu aveau foarte multe jocuri, astfel ca puteai sa termii toate jocurile de pe site in cateva ore. Iar asta nu era cel mai placut lucru pentru ca, copil fiind, aveam nevoie de cat mai multe jocuri pentru a ma distra, pentru a-mi hrani pofta de fotbal.

Acum sunt multe site-uri chiar foarte ok care sunt gandite pe toate nisele si micronisele posibile cand vine vorba despre acest sport. Nu credeam ca s-ar fi gandit cineva acum 10 ani sa faca o categorie pe site-ul de jocuri care ofera doar jocuri cu fotbal cu capul. Acele jocuri in care trebuiai sa lovesti mingea doar cu capul si sa o dai peste un fileu. Tin minte ca acel joc se juca in doi, imi placea la nebunie sa-mi bat prietenii si sa le spun ca eu sunt mai bun la fotbal ca ei. Tot cu capul trebuia sa inscrii in alt joc in care un alt jucator iti dadea centrari. Amintirile sunt frumoase, iar cele mai multe sunt legate de fotbal pentru ca perioada copilariei mi-am trait-o in jurul acestui sport.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *