Generale

Scurtă retrospectivă anului 2012

Deşi suntem oficial în 2013, iar sunt bolnav şi aproape îmi dau duhul, mi-am găsit puterea de a mai scrie un articol despre anul 2012, care, desigur, nu a fost un an oarecare.

Spre exemplu, în luna decembrie, nu am avut două mari sărbători, Crăciunul şi Revelionul, ci am serbat şi sfârşitul lumii. Cică Google „a fost spart” de un hacker nigerian şi alte multe s-au mai întâmplat.

Personal, pot spune că am evoluat, mi-am dezvoltat anumite calităţi şi mi-am dat seama cu adevărat care îmi este scopul pe pământ şi ce voi face de acum înainte. Per total, pot spune că a fost un an bun, nu prea au fost evenimente neaşteptate, dar eu aşteptam anul ăsta asasinarea lui Băsescu. Serios.

Pentru anul 2013 mi-am propus nişte chestii de care vreau să mă ţin neapărat, vreau să mă dezvolt mult mai mult, şi să nu credeţi că este vorba despre acest blog. Şi cu el am planuri destul de măreţe, dar nu acum. Să mai treacă puţin timp şi voi vedea apoi ce este de făcut.

Oficial, am intrat în anul 2013 şi eu nu pot de cât să vă urez un sincer La Mulţi Ani !

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *