Marketing

Acest blog devine un blog general

Acest blog nu va mai fi doar un blog personal, ca şi până acum, ci va deveni un blog generalist, ce va conţine articole din absolut toate domeniile, va conţine recomandări de anumite produse, gadgeturi şi alte chestii.

Autorul voi fi tot eu, Robentel, dar pe lângă mine îmi voi forma o echipă dacă voi putea, dar dacă nu voi scrie doar eu şi voi găzdui guest-posturi. Sper că vă place şi noul design, ce este realizat de Theme Junkie şi mai este folosit de câţiva bloggeri, dar tema ce o foloseşte acest blog acum, este modificată pe alocuri, după cum se poate observa.

Deşi acest blog are pagerank 0 şi traficul este unul destul de mic, îmi propun să dezvolt acest blog cât mai mult cu putinţă, ca apoi să îmi pot răsplăti munca depusă prin vânzări de bannere, advertoriale, link-uri si aşa mai departe. Dar deocamdată aştept update-ul al pagerank. Apropo, voi scrie curând un articol pe această temă.

Până atunci, vă urez să aveţi un an cât mai bun şi o zi cât mai frumoasă.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *