In 2014 o sa avem destul de multe proiecte de promovat cu ajutorul acestui blog. Acest blog va creste in acest an. Mi-am propus sa scriu mai des articole aici, vreau sa postez macar 5 articole pe luna, articole de peste 250 de cuvinte, calitatea sa fie la ea acasa. Astfel, voi promova mai eficient celelalte proiecte ale mele pe acest blog, dar voi reusi sa atrag si atentia clientilor.

De maine o sa modific acest blog, vreau o tema cat mai simpla, vreau sa curat acest blog si sa-l fac un blog tanc. Nu ma intereseaza prea mult PageRank-ul, cu toate ca nu era rau sa aiba PageRank 1, atat cat avea inainte de ultimul update.

Nu stiu daca vor fi numai articole scrise de mine pe acest blog, voi cumpara din ce in ce mai multe articole de la unii content writteri. Daca voi posta si aici articole cumparate, inca nu m-am gandit. Totusi, asta depinde de starea si timpul meu. Vreau sa ma concentrez mai mult pe blogul personal si sa ridic usor-usor o mica retea de bloguri care sa ma ajute in timp cu proiectele facute strict pentru partea financiara. Voi ridica in acest an si 4 astfel de site-uri.

In curand voi incepe si „lucrarile” pentru promovarea micii mele retele de bloguri. Vorbesc acum despre acele 5 blogspoturi pe care le aveam in sidebar pana acum cateva zile.

Vreau sa ridic si acest blog pana la minim 20-30 de cititori, chiar daca traficul este cam irelevant pentru ceea ce vreau eu sa fac din acest blog.

Sa ne citim cu bine! Un 2014 plin de succese!

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *