Generale

Impresii călătorie (1): Nisipurile de Aur

Vara asta am fost în Bulgaria, cu părinţii, pentru că nu am avut dispoziţia necesară de a merge cu prietenii în tabără. Bineînţeles, am optat un pachet de 7 nopţi, 8 zile, la hotelul Golden Beach. Pentru acest pachet, am plătit un preţ modest, de aproape 1000 € pentru 4 persoane.

Odată ce am ajuns, pe la ora 10.30, camera nu era disponibilă decât la ora 12, aşa că ne-am retras pe terasă, la o masă, de unde priveliştea era incredibilă.  Puteai vedea marea cea calmă, chiar turiştii cazaţi, care se distrau minunat la piscina de pe malul mării, aparţinând tot hotelului unde ne-am cazat. Personal de la bar, era unul de excepţie. Un afro-american care dădea bere rece de la dozator, şi o bulgăroaică tânără, până în 25 de ani. S-au purtat cu noi excelent. Au venit la masă şi ne-au spus că sigur dorim bere, si ne-a recomandat ce am putea mânca, neştiind că suntem de la hotel(deoarece era şi restaurand disponibil şi altor tutişti care nu era din hotel)

Ne-am reîntors la ora 12:30 la recepţie, unde am primit cheile de la cameră. Odată ajunşi, am avut o surpriză: camera nu era cu vedere la mare, aşa cum plătisem în pachet. După un telefon dat la agenţie, am aflat că tipa respectivă nu menţionase în pachet cameră cu vedere la mare. Şi-a cerut scuze, urmând ca acasă când vom reveni să ne returneze banii.

După ce am lăsat bagajele, a luat prânzul. Nimic de reproşat. Câtă şi de care mâncare vroiai. Afară era două pişcine: una pentru copii mici şi una pentru adulţi. Ceea ce nu îmi plăcea, era că dimineaţa trebuia să ne trezim să ne punem prosopele pe şezlonguri la pişcină, deoarece aşa făcea toată lumea şi nu mai prindeai loc. Era ca un fel de luptă indirectă.  

Cred am menţionat absolut tot ce mi-a plăcut şi nu mi-a plăcut. Recunosc, a fost o vacanţă de neuitat, fiind deja al doilea an în care merg în staţiunea Nisipurile de Aur, data trecută fiind cazaţi la hotelul Astera, tot de patru stele doar că alte condiţii, mult mai bune. De exemplu, la hotelul Golden Beach, unele  băuturi se plăteau, pe când la Astera, absolut totul era all-inclusive. La Golden Beach, plăteai internet, masaj, biliard, ping-pong, biciclete, pe când la Astera toate era incluse.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *