Generale

De ce cred eu că vor mai ţine mult afacerile cu turismul

Parerea mea e că  vor mai ţine mult afacerile cu turismul. Dacă nu sunt bani, de unde să avem să ne plătim excursiile şi vacanţele? Anul acesta, vânzările de pachete de vacanţă au crescut cu 15% faţă de anii precedenţi, ceea ce este o chestie interesantă.

Exemplu, oamenii îşi strâng din puţinul pe care îl au, pentru a merge şi a se bucura de vacanţe pe litorar, fie el românesc sau în alte ţări. Fie la munte, la noi în ţară, sau în alte ţări la schiat, şi chiar să îşi petreacă sărbătorile în alte ţări.  Oamenii de rând nu dau bani pe un smartphone perfomant, ci mai bine îşi păstrează banii pentru a-şi duce familia într-o vacanţă. Şi eu fac la fel. Cel puţin, mă mulţumesc cu noul meu iPhone3 şi cu mai multe locuri de vizitat.

Anul acesta nu am reuşit să ajung la Târgul de Turism, dar din câte am înţeles, Kenya poate fi destinaţia nou adusă. Se pare că mulţi oameni au ales această destinaţie pentru a-şi petrece concediile.  Preţurile sunt pentru toate buzunarele, deci se poate.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *