Am foarte multe idei pentru anul 2014, nu vreau sa-l pierd si sa fiu la fel de dezamagit ca acum si la sfarsitul anului viitor. Sunt dezamagit pentru ca nu am reusit sa adun foarte multe rezultate, nu ma pot lauda cu niste cifre foarte bune si vreau sa schimb asta.

Am mai multe proiecte in care ma voi implica din ce in ce mai mult, de acum voi aloca un anumit buget pentru fiecare luna, buget din care voi cumpara articole pentru blogurile pe care nu am timp sa scriu, sunt vreo 5 la numar si sunt noi, voi munci mult la ele pe partea de promovare.

As vrea ca writer-ul sa-mi scrie articole de minim 300 de cuvinte si sa nu-mi ia mai mult de 1 euro pe articol. Vreau o colaborare lunga, voi cere lunar minim 20 de articole.

Cine cunoaste un writer bun care scrie bine si este serios, va rog sa-i aratati acest articol; sa ma caute pe mail ([email protected]) sau sa-mi lase un semn in sectiunea de comentarii la acest articol.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *