Sănătate

Cafeaua Nu Este Un Energizant

Cafeaua Nu Este Un Energizant

Salutare, vreau să vă vorbesc puțin despre cafea și despre efectul pe care-l are, defapt despre efectul pe care nu-l are.

Știu că mulți mă vor contrazice și vor spune că aberez, însă, părerea mea este următoarea: cei care s-au învățat să bea cafea doar pentru că aceasta le va da energie, așa li se va întâmpla, pentru că și-au introdus în subconștient voluntar sau involuntar treaba asta pentru că dacă auzi la o masă mare de oameni că, cafeaua îți dă energie, subconștientul tău va memora și va crede în lucrul ăsta, astfel, cafeaua chiar îți va da energie.

Eu spre exemplu nu cred treaba asta și cafeaua nu și-a făcut niciodată efectul ăsta, efectul ăla de energie. Deci, crezând cu tărie că, cafeaua nu-mi aduce o stare de energie așa se și întâmplă, nu-mi dă nici un semn. Practic, mi-am implantat în subconștient acest lucru și de aceea cafeaua nu mă ajută să mă energizez. La fel se întâmplă și cu energizantele, le beau însă nu cred în puterea lor magică, deci, nici ele nu mă energizează deloc.

Totul ține de subconștient și puterea sugestiei, dacă tu crezi cu adevărat, cu toată ființa ta un lucru, ei bine, acel lucru poate devenii de cele mai multe ori posibil, dacă crezi că zăpada nu este rece cu adevărat așa va fi, zăpada nu va fi rece și nu vei simții temperaturile scăzute, dar corpul tău va suferii. Sper că ați prins ideea articolului.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *