Generale

Retelele sociale si modul in care acestea ii influenteaza pe tineri

Cele mai populare retele de socializare sunt Facebook, Instagram, Twitter si Youtube. Majoritatea tinerilor isi petrec o mare parte a timpului pe acestea. Acestia pot vedea foarte usor ce fac prietenii lor, ce locuri au vizitat, ce au mancat sau ce muzica asculta. In cadrul acestor retele sociale, tinerii isi pot expune ultimele achizitii in materie de articole vestimentare, device-uri sau orice altceva doresc. Retelele sociale ofera dreptul la libera exprimare dar in acelasi timp ingradeste folosirea de limbaj si continut jignitor, ofensator si pornografic.

Tinerii isi pot expune punctele de vedere prin diverse postari. Acestia mai pot sa distribuie si sa promoveze stiri, articole stiintifice sau artistice, melodii si orice altceva se mai poate distribui. Tot in cadrul acestor retele sociale, tinerii pot face postari care dureaza doar 24 de ore, timp dupa care ele se vor sterge automat. Acestea au si diferite efecte, precum ochelari, alte fonturi sau urechi de animale. Pe aceste retele sociale tinerii isi pot face priteni noi cu care sa lege prietenii durabile si alaturi de care sa isi petreaca timpul liber.

Tot aici, tinerii isi pot gasi jumatatea, asta intamplandu-se din ce in ce mai des in ultima perioada, metoda de a aborda o domnisoara pe internet fiind considerata mai facila de catre unii baieti, convorbirea fata in fata presupunand un oarecare efort si o prezenta de spirit, neacordandu-ti timpul de gandire necesar unui raspuns de calitate pe care ti-l ofera platformele de socializare pe care le avem cu totii la dispozitie.

In concluzie, retelele de socializare influenteaza foarte mult viata tinerilor.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *