dezvoltarea personala

Dezvoltarea persoanala este o nisa care a crescut de mult in ultimul timp si are tendinte continue de crestere deoarece tot mai multi oameni sunt pasionati de aceasta forma de evolutie. Personal, imi place foarte mult sa citesc articole de dezvoltare personala, sa citesc carti si chiar am inceput sa caut carti ieftine de dezvoltare personala pentru a-mi dezvolta cat mai mult biblioteca cu astfel de carti. Imi place cel mai mult sa citesc despre leadership si organizarea a timpului, dar imi fac timp si pentru carti despre business si alte micro nise de acest gen.

Imi fac timp zilnic pentru a ma dezvolta si consider ca mi-am dedicat o mare parte din timp special pentru asta. Consider ca sunt la varsta la care asta trebuie sa fac si orice ora sau ban investit in mine se va intoarce intr-o cantitate foarte mare in viitorul apropiat.

Chiar si cand vine vorba de activitati 4fun, consider cititul o oportunitate de a ma relaxa si de a invata foarte multe lucruri in acelasi timp.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *