modele de afaceri

Banii se fac usor daca-ti place ceea ce faci si ai putin cap sa gandesti o afacere, timp sa o administrezi si persoane de incredere care sa te ajute in lupta ta spre succes. Observ zilnic foarte multe oportunitati prin care oamenii isi pot crea niste conditii de trai decent cu foarte putine batai de cap. Vara trecuta cand am fost la mare am descoperit o idee la care ma gandesc de ceva timp sa o importez si in orasul in care eu traiesc, dar in viitorul apropiat, acum am o facultate de terminat si niste planuri pentru online de pus in aplicare.

1. Ma refer la ideea celor de la fier vechi Constanta, firma fiind SC. M&D Standard Logistic SRL, acestia se ocupa inca din anul 2008 cu achizitionarea de fier vechi, deseuri feroase, dar si acumulatori auto. Aceasta nu este doar o solutie pentru un mediu mai sanatos, curat si frumos, ci si o idee de afacere buna, de pe urma careia ai de castigat din mai multe puncte de vedere.

Fierul vechi se gaseste foarte usor, mai ales la noi in tara, nu s-a mai construit nimic nou de foarte mult timp, iar vechile constructii sunt in paragina, constructii la care s-a folosit foarte mult fier de pe vremea rapasotului, de aici se poate extrage acest material si transformat in bani – bineinteles ca traseul de la fier vechi pana la bani nu este atat de scurt, cum l-am prezentat eu.

2. O firma online de advertising nu implica prea multe resurse, ce faci tu defapt in aceasta afacere este sa fii intermediarul dintre cei care vor sa promoveze online un produs, site sau bussines si bloggerii sau freelancerii care pot promova acest produs/site/bussiness pe munca lor din online. Tu iei anumiti banuti pentru a promova ce doresc companiile si dai bloggerilor doar o parte din ei.

Acest job nu necesita foarte multe resurse, cum spuneam si mai sus, important este sa te faci cunoscut si sa stii la cine sa apelezi, atat pentru produse de promovat, cat si in randul celor care promoveaza.

3. Content writting-ul este la mare cautare de cand online-ul este o afacere. Daca iti place sa scrii, esti inspirat si gasesti mereu idei pentru a scrie ceva, acesta este jobul ideal pentru tine. Poti vinde articole de cateva sute de cuvinte la preturi bune, iar crearea unui articol de acest gen nu necesita foarte mult timp.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *