Generale

Blogging-ul, cea mai frumoasa activitate cu megahost.ro

Mediul online este mereu suprinzator si plin de oameni frumosi care produc continut de calitate. Am intrat in acest mediu acum cativa ani si consider ca este drumul meu in viitor. Imi place tot ce se intampla aici nu cred ca as putea sa stau mai multe de o luna fara sa scriu un articol, fara sa citesc alti colegi de breasla, fara sa scriu un comentariu pe un blog sau fara sa distribui un articol interesant pe conturile mele de pe retelele de socializare unde activez. Chiar daca sunt mai bine de sapte ani de când cochetez cu blogging-ul, inca nu am reusit sa ajung la nivelul la care eu imi doresc sa ajung.

Nu m-a oprit nimic altceva decat lipsa organizarii. Am avut foarte multe perioade de timp in care am fost productiv, in care scriam zilnic pe blog si reuseam sa atrag atentia unui public destul de mare de cititori, dar ceva m-a oprit de fiecare data. Vreau sa devin din ce in ce mai serios si sa o iau de la capat, pe un blog pe care am o gazduire web si un domeniu propriu. M-am saturat sa fiu mediocru, stiu ca am potential si ca as putea ajunge unde imi propun, trebuie sa ma motivez intr-un fel sau altul si sa iau lucrurile in serios.

Imi place foarte mult sa scriu, sa stârnesc pareri si sa fiu laudat pentru cuvintele mele din mediul online. Dau mereu vina pe timp, dar nu cred ca imi este imposibil sa ma organizez putin si sa-mi gasesc o ora libera pe care sa mi-o dedic scrisului. Un articol pe zi m-ar ajuta sa ma ridic acolo unde am fost la un moment dat, ba chiar sa depasesc acel prag.

Blogging-ul este o activitate superba si care te tine mereu prins. Nu o sa ma las niciodata din acest obicei si totodata placere, asa ca pot promite ca o sa trag tot mai tare pentru a fi auzit si citit.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *