Marketing

Cum să scrii conținut de calitate rapid

conținut de calitate rapid
Conținutul de calitate, postat într-un mod regulat, este vital pentru succesul blogului tău. Dar cei mai mulți bloggeri, în special cei noi, se luptă pentru a produce conținut de înaltă calitate, cât mai rapid posibil. Acest lucru este obișnuit, deoarece aceștia devin adepți ale unor practici slabe de scriere, cum ar fi:
  • Stând în fața unui ecran gol, încercând să vină cu o idee;
  • Lăsându-se distrași de Twitter, Facebook, Skype;
  • Editând fiecare propoziție în timpul scrisului, progresele devin foarte mici.
Dacă ești familiarizat cu acestea, urmează următorii pași, și vei fi capabil să creezi conținut de calitate, rapid.

Vino cu o mulțime de idei

Poate dura o veșnicie pentru a veni cu o idee, dar odată ce ai început, este mult mai ușor să vii cu mai multe. În loc să te holbezi la ecran de fiecare dată când stai jos pentru a scrie o postare, vino cu un lot întreg de idei dintr-o dată.
Notează orice idee care vine la tine, chiar dacă pare banală sau inaplicabilă, o idee care nu este chiar foarte reușită, poate duce la una mare.

Evită distragerea atenției și scrie

Scrierea este o activitate mare de energie, și cei mai mulți dintre bloggeri consideră că este foarte ușor pentru a cădea tentației de a face altceva în schimb. Odată ce ești în fluxul de scriere, cel mai bine este să eviți oprirea: dacă te oprești la fiecare câteva fraze pentru a verifica Facebook sau Twitter, nu vei pierde doar timp, ci de asemenea, vei lupta pentru a reveni din nou la subiect și pentru a continua.
Scapă de orice tentație de distragere înainte de a începe. Pentru mine asta înseamnă închiderea de Twitter și Facebook, și de multe ori punerea de muzică sub forma unui zgomot de fundal. Dacă ți se pare greu să te concentrezi la domiciliu, încearcă să scrii în altă parte. Ia laptopul la o cafenea, sau folosește un alt calculator. Probabil vei găsi asta ca o metodă mai ușoară de a rămâne concentrat.
Acum ești pregătit să scrii despre orice domeniu un parte, fie despre cursuri de canto sau fotbal. Pentru content writteri, sfaturile de mai sus sunt foarte importante și folositoare dacă sunt aplicate.
Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *