Mi-a placut Ʈntotdeauna sa calatoresc, iar pentru aceasta placere, am ales mereu tara noastra. Este foarte frumoasa si plina de locuri minunate, nu vad de ce as alege o zona turistica din alta tara atata timp cat mai sunt locuri de vizitat in tara noastra. Cred ca in aceasta vara va fi ultima mea vacanta in Romania, am mers cam peste tot, am vazut tot ce era de vazut si am ramas suprins de unele obiceiuri frumoase ce au loc in tara. Imi place foarte mult zona Moldovei, dar si capitala. Chiar daca este foarte aglomerat, Bucurestiul ne ofera unele oportunitati si locuri de distractie greu de intalnit in alte locuri ale tarii. Mi-a placut Ʈntotdeauna sa vad si partea plina a paharului, tocmai de aceea gasesc lucruri pozitive oriunde merg. Singurul dezavantaj la noi in tara este ca romanii nu stiu sa pastreze curatenia, iar mizeria lasata in urma lor, strica unele peisaje minunate.

Ultima data cĆ¢nd am fost in Bucuresti, am avut ocazia de a fi invitat la o nunta unde au cantat o formatie nunta Bucuresti, formatie ce a facut spectacol, iar toata lumea s-a distrat intr-un mod foarte frumos. Scena a fost tot timpul plina de oameni care dansau, iar cei care stateau la mese erau doar cei mai in varsta care nu o conditie fizica foarte buna.

Am fost impresionat de eleganta si bunul gust cu care s-a organizat acest eveniment, chiar daca cei care l-au organizat nu au fost o familie de bogati din capitala. S-au cantat toate stilurile de muzica, spre deliciul celor prezenti la marele eveniment.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

131 Comments

  1. Foarte util este acest articol, care ofera informatii pretioase despre felul in care te poti distra in Bucuresti cu o formatie foarte buna! Multumesc

  2. este un articol interesant si plin de entuziasm,imi place ca cum privesti aceasta tara,tara noastra,chit ca ai putea calatorii oriunde in lume totusi ai ales tara natala.felicitari!

  3. Imi place ca articolul are un aer optimist scotand in evidenta frumusetea tarii noastre . Sant de acord cu autorul in privina faptului ca de ce sa alegem zone turstice din alte tari cand sunt atatea locuri minunate si in tara noastra .

  4. In romania sunt o multime de locuri frumoase de vizitat in ori ce anotimp din an, ori unde ai merge este imposibil sa nu te distrez bine inteles daca ai langa tine persoanele potrivite..

  5. Galeria de Artă TradiÅ£ională din Sighişoara ā€“ Art&Crafts este o galerie locală de artă cu produse sută la sută realizate manual. Sunt două locaÅ£ii importante: Galeria 1 este situată la subsolul ā€žHouse of the Rockā€, Ć®n piaÅ£a principală a oraşului, iar Galeria 2 este Ć®ntr-una din cele mai importante clădiri din Sighişoara, Casa lui Vlad Dracul.

  6. Articolul ne arata cit de frumoasa este tara noatra !de ce vor sa plece atit de multi tineri? putem construi in tara noastra, avem datoria sa o cunoastem mai bine si sa ne mindrim de bogatiile si frumusetile ei !

  7. Am fost impresionat de eleganta si bunul gust cu care s-a organizat acest eveniment, chiar daca cei care l-au organizat nu au fost o familie de bogati din capitala. S-au cantat toate stilurile de muzica, spre deliciul celor prezenti la marele eveniment.

  8. este un articol interesant si plin de entuziasm,imi place ca cum privesti aceasta tara,tara noastra,chit ca ai putea calatorii oriunde in lume totusi ai ales tara natala.felicitari!

  9. Foarte util este acest articol, care ofera informatii pretioase despre felul in care te poti distra in Bucuresti cu o formatie foarte buna! Multumesc

  10. Ma bucur sa observ ca ,din ce in ce mai multi bloggeri incearca sa aduca la cunostinta frumusetile tarii noastre. Sper ca aceasta initiativa sa nu ramana fara ecou.

  11. Iubesc Romania!O tara de vis din punct de vedere geografic,in care sunt cumulate toate formele de relief,o tara in care s-ar putea trai mai bine daca….dar sa fim pozotivi,este inca bine.

  12. Iubesc Romania! Este o tara minunata, din punct de vedere geografic. S-ar putea schimba si in mai bine dar.. sa fim pozitivi, este inca bine.

  13. Romania este o tara senzationala, cu niste oameni minunati si niste obiceiuri senzationale. Si strainii ar trebui sa vina pe la noi sa le vada, sunt superbe.

  14. Pai daca nici romanii nu mai stiu sa se distreze, atunci, cine? Petrecerile noastre sunt pline de culoare, dar muzica face toti banii. Daca ai o formatie buna, restul e poveste !

  15. Am fost impresionat de eleganta si bunul gust cu care s-a organizat acest eveniment, chiar daca cei care l-au organizat nu au fost o familie de bogati din capitala. S-au cantat toate stilurile de muzica, spre deliciul celor prezenti la marele eveniment.

  16. Am fost impresionat de eleganta si bunul gust cu care s-a organizat acest eveniment, chiar daca cei care l-au organizat nu au fost o familie de bogati din capitala.

  17. Un articol deosebit de frumos si necesar pentru a ne pastra sentimentul patriotismului! E binevenit pentru a ne insufla necesitateasi utilitatea pastrarii traditiilor romanesti!

  18. articolul super informativ.relateaza despre o formatie renumita din bucuresti extraordinara.super renumita pentru petreceri gen nunti.sunt pur si simplu minunati!

  19. Da, Romania este o tara foarte frumoasa dar , din nefericire, mult prea putin promovata.Turismul nu se promoveaza cu frunze-logo de milioane de euro, ci cu programe concrete si bine gandite! Dar, mai e mult pana departe…

  20. Romania este o tara foarte frumoasa dar , din nefericire, mult prea putin promovata.Un articol foarte interesant si folositor.Avem o tara frumoasa.Sunt foarte multe locuri frumoase de vizitat.

  21. Galeria de Artă TradiÅ£ională din Sighişoara ā€“ Art&Crafts este o galerie locală de artă cu produse sută la sută realizate manual. Sunt două locaÅ£ii importante: Galeria 1 este situată la subsolul ā€žHouse of the Rockā€, Ć®n piaÅ£a principală a oraşului, iar Galeria 2 este Ć®ntr-una din cele mai importante clădiri din Sighişoara, Casa lui Vlad Dracul.

  22. Acest articol mi-a amintit de un banc pe care l-am citit acum ceva timp: avem o țară foarte frumoasă, dar, păcat că este locuită…
    Cred că mai sunt șanse să Ć®nceapă și la noi curățenia generală.

  23. Este foarte adevarat ca avem o tara frumoasa si cu o sumedenie de obiceiuri.
    Insa si mai adevarat este ca romanul nu o apreciaza atunci cand uita sa arunce gunoiul in locurile special amenajate.
    Din pacate o mare parte din romani merg pe principiul * lasa ca merge si asa* la capitolul curatenie dar in schimb romanul chiar stie sa petreaca

  24. Un articol foarte interesant de citit…Romania este o tara cu obiceiuri frumoase. Uneori ele sunt si bune dar si daunatoare.

  25. Adevarat , avem o tara foarte frumoasa si niste oameni minunati in anumite zone , cat despre traditii si obiceiuri nu am ce spune , sunt minunate.

  26. RomĆ¢nia este o țară frumoasa , cu oameni frumoși, deschiși obiceiuri interesante si care continuă să persiste in timp.

  27. Este o tara extraordinar de frumoasa.
    Avem o multime de frumuseti naturale,peisaje superbe.
    Dar nu in ultimul rana,oamenii o fac o tara speciala.

  28. Articolul este foarte interesant si adevarat. Romania este o tara frumoasa si ar trebui sa o pretuim mai mult. Evenimentele ce au loc in capitala sunt frumoase si foarte diverse, insa intotdeauna atmosfera creata de o formatie conteaza cel mai mult.

  29. Articolul este foarte interesant si adevarat. Romania este o tara frumoasa si ar trebui sa o pretuim mai mult. Evenimentele ce au loc in capitala sunt frumoase si foarte diverse, insa intotdeauna atmosfera creata de o formatie conteaza cel mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *