Generale

Despre vizionarea de filme

Cand vine vorba de ocupatie mea de pe internet, multi dintre prietenii mei nu inteleg cum de nu urmaresc foarte multe filme, fie ele de orice fel. Sincer sa fiu, urmaresc filme foarte rar, iar atunci cand aleg sa fac acest lucru, aleg de cele mai multe ori filme de comedie sau de actiune pentru ca aceste genuri sunt preferatele mele. De cand mi-am facut o mica „afacere” in acest domeniu, nu prea mai am timp de filme, jocuri sau alte ocupatii pe care toti tinerii de varsta mea le au.

Filmele sunt o ocupatie foarte interesanta pentru toate categoriile de varsta. Imi place sa ma uit la filme, dar eu stau foarte mult in fata calulatorului, iar atunci cand vreau sa ma relaxez, vreau sa ies afara, sa fac cu totul alte activitati care ma tin departe de calculator. Imi place sa merg la cinema, desi nu o fac foarte des, consider ca este cea mai relaxanta si interesanta activitate pe care o poti avea intr-o zi frumoasa de duminica. Popcornul si sucul sunt accesorii obligatorii care insotesc aceasta activitate.

Internetul este foarte bogat in multe materiale video care trebuiesc fi urmarite, iar eu aleg sa urmaresc videoclipuri scurte din domeniul care ma intereseaza, chiar daca un film pe acelasi domeniu m-ar putea invata mai multe. Am avut doua veri in care am fost dependent de filme si seriale si urmaream seriale de zeci de episoade in doar cateva zile. Era singura mea activitate, nu puteam sa stau linistit daca nu aflam ce se intampla in episodul urmator. Acel stil nu este deloc productiv pentru mine si am ales sa urmaresc filme doar atunci cand nu am ce face altceva.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *