Curand am descoperit ca-mi place sa pescuiesc, am fost cu niste prieteni la peste pe baraj si am observat ca-mi place, chiar daca nu am avut succes la peste, dar asta din cauza faptului ca m-am dus acolo nepregatit. Cand restul aveau 2-3 lansete si o undita lunga, eu aveam doar o undita de vreo 5 metri, iar pe baraj nu ai ce face cu o astfel de undita, pe baraj nu ai ce cauta fara lanseta.

Am alocat acestui hobby 150 lei si mi-am achizitionat 2 lansete bune si alte „jucarii”, vreau sa o iau usor cu pescuitul. As vrea, mai intai de toate, sa invat speciile de pesti, sa invat mai multe trucuri pescaresti si sa prind destul peste, sa nu-mi fie rusine cand ma intorc acasa.
Daca o sa inceapa sa-mi placa din ce in ce mai mult, as face din asta si o mica afacere. Ma gandesc sa-mi cumpar mai multe lansete si sa ma duc mai des la peste, dar ramane de vazut. As deschide si un site dedicat acestui hobby.
Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *