Generale

Unii cu 12 clase se cred destepti

Tare mi-s urati astia care se cred mari bloggeri, care o ard cu impresii si comentarii de mari internauti. Un astfel de specimen consideram eu prieten din online pana acum ceva timp, un rebut din asta internaut. Partea amuzanta este ca are doar 12 clase, chiar daca se considera mult prea inteligent. A ales sa dea cu ghebul, sa munceasca de pe acum pentru ca scoala nu-i mai place.

Scrie pe un blog cu subdomeniu, si nu doar pentru el, cum fac eu pe acest blog, ci pentru toti, un blog afisat, cum este AlexScrie.ro al meu. Apropo de bloguri, trebuie sa-mi prelungesc domeniul blogului alecsblog.info, pe 5 mai expira si nu merita asta. Nu are rost sa incep iar sa scriu ca alaturi de acel blog am facut un pas important in blogosfera. Nu are rost sa mai scriu ca de acolo mi-am format un public destul de numeros de cititori care am reusit sa-l mut si pe noul blog, noul si ultimul.

Trecem la treaba, de acum vine vara, avem timp de toate. Online-ul o sa fie mai des frecventat de mine, noptile le pot munci de acum.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *