Incerc din nou, testez din nou. Vreau sa resuscitez cumva Adsense-ul, vreau sa incep sa scot ceva banuti si de acolo. Am vazut ca Mihai Bendeac si Mikey Hash pregatesc un show TV din 20 septembrie pe Antena 1, se numeste iComedy. M-am gandit ca e o oportunitate buna de a incerca sa castig ceva din Adsense.

Mi-am facut repede un blogspot, am postat un articol de 200 de cuvinte si am inceput sa arunc link-uri catre el. Nu vreau sa-l bombardez cu foarte multe link-uri, prefer sa fie putine, dar de calitate. Am postat un articol despre acest proiect pe AlexScrie.ro, unul pe AlecsBlog.info si acum am sa pun un link pe ancora principala a acelui blog si in acest articol.

Ma gandesc sa promovez proiectul si in cateva directoare web cu PageRank peste 3, iar cand incepe show-ul o sa promovez mult blogul in Social Media.

Sper sa reusesc cu acest proiect, este unul gandit destul de bine daca ma intrebati pe mine, iar daca show-ul o sa aibe succes si lumea o sa caute pe net despre acesta, sigur agat si eu cativa din ei.

Daca o sa reusesc cu iComedy o sa ma extind cat mai mult pe blogspoturi de acest gen, cu aceeasi strategie. O sa va spun mai multe si mai detaliat in urmatoarele articole.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *