Generale

sa trecem la…treaba

ma bucur ca acest blog a primit PageRank 1, asta ma incurajeaza sa nu-l las in paragina, sa nu-l parasesc, ba chiar o sa am grija de el, o sa muncesc putin la el in weekend, o sa vedeti schimbari semnificative, de la categorii pana la tema, la care nu stiu daca o sa umblu sau nu, daca o sa gasesc ceva care sa-mi placa mai mult, o schimb.

imi place mult tema lui zoso si as vrea sa o pun pe acest blog, este la download deci am tot dreptul. nu o sa scriu ca el, nu o sa iau pe nimeni de sus, nu o sa injur pe nimeni aflat la inceput de drum, zoso a fost si el la inceput, daca ii dadea cineva in cap de la inceput si spunea ca nu este bun de nimic, probabil nu ar fi ajuns unde este acum.

am deviat cam mult de la subiect, deci, o sa vedeti schimbari pe acest blog pentru ca-mi place sa scriu pe el, ma relaxeaza, pot sa injur cand vreau aici, sa-mi spun parerea mai deocheata despre ceva fara a fi citit de rude sau prieteni apropiati care ma citesc pe blogul meu personal si principal si oficial si cum vreti sa-l luati.

o sa mai promovez acest blog ca sa urc la celalalt update, dar deocamdata are nevoie doar de continut, continut de care o sa beneficieze. totusi, nu vreau sa prinda si trafic, vreau sa fiu citit doar de cateva persoane care nu comenteaza si nu sunt deranjati de ce scriu eu, blogul asta e chiar pentru mine.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *