De miercuri, 26 septembrie, blogul zoso.ro e pe bani. Adică Vali Petcu, după 7 ani de scris pe blog, a ajuns să îşi monetizeze articolele, pentru a-şi satisface dependenţa de cola.

Zoso.ro are un număr de peste 15.250 de articole publicate, mai mult de 50.000 de pagini indexate în marele Google, si page rank 5. Traficul e de 9.000 de unici care generează 40.000 de vizualizări. în 2009 a obţinut şi un interviu cu Traian Băsescu, pe care îl găsiţi aici. Chestia cae mă amuză e că a ajuns sa fie înjurat până şi într-o carte.

După ce a investit în cei 7 ani de blog, timp, găzduire web,optimizare, design, care desigur, sunt nişte bani buni, nu poate să îi obţină înapoi din reclamă şi afiliere. De aceea recurge la asemenea metode.

În ce constă acestă operaţiune?

Zoso ofera o parte din articole pe bani. Nu pe o sumă extraordinară, ci pentru 3 euro. Oferă în jur de 20 de articole pe lună. Trist dar adevărat!

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

5 Comments

  1. nu, doar la câteva articole. vei observa la unele dintre ele că va scrie o parte şi apoi scrie că trebuie să ai abonament pentru a citi şi continuarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *