Mai nou, şi în Piatra Neamţ, faza cu ambluanţa neagra ce racoleză copii. Faza e următoarea, aseară au fost descoperite în spatele unui mare magazin, 2 cadavre de fete, fără organe. Eh, normal au fost racolate 3 fete, dar una a scăpat, cea care e verişoara unei colege de ale mele.

Fata a ajuns şocată acasă şi i-a povestit mamei sale, cum că un doctor şi un părinte conduceau o ambulanţă neagră, fără numere de îmmatriculare. Le-au băgat pe toate trei cu forţa şi pe una au întins-o pe targă, descpicând-o, părintele îi ţinea o lumănăre deasupra capului şi îi citea dintr-o carte.

Eu stau în Bicaz, ceva mai încolo de Piatra Neamţ, şi tot la liceul din Bicaz învăţ.  Azi era panică în liceu, fetele din clasă de la mine nu vroiau să mai stea la ultimele ore, deoarece învăţ după-amiza şi ele ajungeau pe întuneric acasă. Plus de asta, această ambulanţă neagră a fost văzută în centrul oraşului, aseară. Au mai fost raportate câteva cazuri anul trecut, dar nu prea s-a făcut mare lucru.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *