Generale

Nu sterge articolele deja postate

Acum ceva timp am avut o disputa cu un prieten din online, ne certam atunci mai mult degeaba, dar nu am facut mare valva in online, adica nimeni nu a aflat despre disputa noastra, a ramas intre noi, ma bucura acest lucru.

Nu vreau sa starnesc rahatul ingropat pentru ca miroase, vreau doar sa argumentez decizia de a face din nou public pe acest blog articolul prin care il contra-atacam pe prieten.

1. Asa am gandit atunci, nu are rost sa sterg un articol scris la nervi, asa am gandit atunci, dar am revenit totusi la sentimente mai bune.
2. Daca lucrurile sunt lamurite, cele scrise in respectivul articol nu-si mai au rostul, dar nu trebuiesc sterse pentru ca asa am gandit atunci, asa am fost indrumat de nervi sa scriu.
3. Nu este foarte ok nici pentru Google sa stergi un articol dupa ce acesta a fost deja indexat.

So, nu mai gandesc asa acum, tot ce am scris in respectivul articol sunt de domeniul trecutului, dar am hotarat sa-l fac din postare nefinalizata – articol (din nou).

Sper sa intelegeti!

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *