Tech

Imprimante multifunctionale second hand

Imprimantele multifunctionale sunt aparate care sunt in primul rand imprimante, dar au, de asemenea, functii suplimentare, cum ar fi scanare, fax si copiere. Imprimantele multifunctionale pot fi aparate ieftine cu volum redus care costa cateva sute de lire pana la dispozitive multifunctionale de birou care costa mii de lire sterline. Prin cumpararea imprimantelor multifunctionale second hand puteti salva sute sau mii de lire sterline si producatorii de imprimante multifunctionale de top sunt Canon, HP, Ricoh, Sharp, Kyocera, Lexmark, Oki si Panasonic. Aceste branduri sunt aparate de inalta calitate construite pentru a dura mult timp si renovarea le poate prelungi viata acestora considerabil cu aparate care functioneaza extrem de mult timp.

Preturi second hand

Preturile imprimantelor multifunctionale second hand pornesc de la mai putin de putin de 45 de lire sterline pentru o imprimanta/copiator Canon cu jet de cerneala in timp ce imprimantele multifunctionale de clasa business pot costa la fel de ieftin ca 400 de lire sterline la dealerii de imprimante de renume. Preturile imprimantelor multifunctionale second hand variaza intre dealeri in functie de starea lor si pentru imprimantele de afaceri de volum mare, variaza in functie de citirea contorului.

Un beneficiu al cumpararii  imprimantelor multifunctionale la mana a doua de buna calitate este ca multe dintre problemele lor de servisare au fost rezolvate astfel incat aparatul a devenit mai usor si mai ieftin de intretinut. Cele mai performante Imprimantele second hand, cele mai bune, devin de multe ori aparate second hand populare, deoarece dealerii de imprimante nu sunt deranjati sa promoveze in mod activ vanzarile de utilaje second hand datorita fiabilitatii lor, deoarece acestea vor fi, probabil, compania de service a aparatului.

Sfaturi pentru cumparare

Incercati sa gasiti o imprimanta la mana a doua de la un dealer care vinde, de asemenea, imprimante noi si cautati una care a fost reparata anterior. De asemenea, incercati sa utilizati acelasi dealer pentru a deservi aparatul si asigurati-va ca acesta il vinde cu o garantie pe termen lung. Dealerii de echipament de birou cu reputatie nu vor fi deranjati in a lua o imprimanta multifunctionala second hand sub un contract de servicii, daca au vandut-o catre dumneavoasta si ganditi-va de doua ori sa cumparati o imprimanta folosita de la un dealer care refuza sa o ia sub un contract de intretinere.

Gasirea celor mai buni comercianti de imprimante second hand

Cumpararea imprimantelor multifunctionale second-hand poate fi o decizie de cumparare importanta, dar numai in cazul in care se obtine dreptul unui contract de service. Dealerii de top vor fi in masura sa va sfatuiasca asupra celui mai bun tip de acoperire de servicii pentru orice aparat de care sunteti interesat asa ca este mai important sa gasiti un dealer de renume decat sa decideti care imprimanta este cea mai buna. Dealerul va ajuta sa gasiti aparatul care se potriveste cel mai bine nevoilor si bugetului dumneavoastra si dealerii cu cea mai buna reputatie pot sa va indice imprimanta potrivita pentru dumneavoastra.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *