De obicei, nu dau importanţă chestiilor de genul ăsta, dar dat fiind faptul că acum trebuie să te intregrezi în Social Media, să îţi creezi o comunitate în jurul blogului tău, ar fi cazul să trag o linie şi să analizez ce am făcut până acum din 2009.

Am început blogging-ul la o vârstă destul de fragedă, la 13 ani. Acum, această vârstă pentru a avea un blog, nu mai e ceva neobişnuit. Am început pe blogger, pe o adresă specială mie, pe care scriam articole despre şcoală, ce făceam la ore, etc. Apoi am trecut la blog.com. O lună, apoi am ajuns la mug.ro, un serviciu fain ce s-a închis de curând.

În urma unui concurs organizat de Blogatu, am câstigat 100 de lei, cu care mi-am achiziţionat un domeniu.ro şi webhosting. Unii spun că am închis acel blog din cauză că i-am spus lui zoso că cere prea mult pe un banner pe 0ştiri. Chestia că cere prea mult, a recunoscut-o şi el. Nu e adevărat. Blogul l-am închis fiindcă aşa am simţit eu în momentul respectiv.

Am deschis verek.eu şi ştiriplus.eu, amândouă primite de la bunul meu prieten Iulian Grecu. Verek nu mai ştiu de ce l-am închis, poate că am simţit exact ca la razvann.ro, nu mă simţeam în largul meu. Apoi pe verek.eu i l-am dat lui Alex. P.S: Ştiriplus.eu îl dau moca.

Am continuat pe blogger, folosind foarte multe adrese, deoarece sunt un tip nehotărât, adrese ca moxo, lopătaru, ralex, obligat. Ştiu că am făcut enorm de multe greşeli, dar pe blogul ăsta mă simt cu adevărat în largul meu, locul de pe net unde îmi pot dau frâu liber imaginaţiei.

Simţeam nevoia să scriu articolul ăsta, şi sincer chiar nu ştiu de ce.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

5 Comments

  1. Daca iti doresti si o comunitate in jurul blogului tau, ar fi bine sa te hotarasti odata pe un nume de domeniu. Ca-i nasol sa-ti schimbi linkul doar pentru ca asa ai tu chef. N-o lua in nume de rau; zic doar ca ala de te citea ieri pe obligat.blogspot nu te va citi si azi pe robentel.blogspot. Pentru ca el habar n-are ca tu nu te poti axa pe un anume pseudonim si-o dai dintr-una in alta.

  2. Eu încă de cum am avut razvann.ro, l-am întrebat pe nenea Robin dacă pot folosi tema lui, chiar dacă era doar cu un sidebar, fiindcă se asemăna. Doi la mână, există şi numele de robuntel, robantel, şi robentel l-am luat eu.

  3. Ceea ce trebuie sa faca un blogger este sa iasa in evidenta cu ceva. Faptul ca vrea sa fie ca unul si ca altul…ajunge sa fie ca toti si nu iese cu nimic in evidenta…ramane anonim.
    Nehotararea ta nu face decat sa te traga inapoi…sa te ia de la zero. Vrei ca blogul tau sa nu mai depinda de altii? Felicitari! robentel.ro este disponibil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *