Generale

Eu când eram foarte mic, poate cel mai mic din familie

Să o iau de la capăt, cu o fază dură. Eu, miţiţel, în jur de 3 ani, merg cu mama, tata si bunica la piată. Parchează tata Dacia 1410, maşină bună, luată cu banii de la nuntă.No, şi eu îi dau cu jula cheile mamei mele, adică dublura. După ce a parcat, maşina a rămas în marşalier.

După ce se eliberează zona, bag cheile în contact, şi fiindcă Dacia avea bateria bună, dând la automat porneşte. Eu nu vedeam ce se întâmplă, nici volanul nu îl vedeam ca lumea la cât eram de miţiţel.În spatele maşinii era o tarabă, cu o tanti care vindea ziare. Maşina pornind, îi dărâmă taraba la tanti. Tata era mai aproape de maşina, speriat, vine şi opreşte maşina şi tantea speriată răgea ca o vacă, că a lăsat motorul pornit, pentru că eu nu puteam să o pornesc.

Eu mă juram că nu mai fac niciodată. Părinţii au rămas cu o poveste, eu am învăţat cum să pornesc o Dacie, şi tantea cu taraba stricată şi cu sperietură zdravănă. Toată lumea fericită.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *