Mergeam liniştit pe drum azi dimineaţă, şi brusc observ o chestie nouă în satul în care stau bunicii. Începuse primarul să pună balastru pe drum. Nu domne’, e criză, nu avem bani de asfalt, că doar ministerul a trimis bani doar pentru o parte a satului, şi culmea, nu partea în care locuieşte primarul.

Vine bascula cea mare înainte, şi bascula pe bucăţele, ca apoi să vină buldoexcavatorul să le împrăştie pe drum.Trece bascula, trece buldoexcavatorul, iar în urmă. primarul cu o greblă, retuşa ce nu a împrăştiat tractorul. Se mai uita în stânga, în dreapta, mai vorbea cu sătenii, mai grebla câte puţin.
Un bătrân , mai în urmă îşi băga balastrul în curte, în loc să îl împrăştie pe drum.Mă duc, mă uit la el câteva secunde bune, iar apoi îmi spune:

„Păi ce să facem, vin alegerile domnle’!”
Acum, dilema mea este, se face ce trebuia să se facă mai demult, doar înainte de alegeri, ca să mai iasă acelaşi primar încă odată?

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

One Comment

  1. Asta e de cand lumea. Sa vezi la mine in oras, candidatii la primarie au cate o carte cu "propuneri", brusc le-or venit briliant ideas, vor sa investeasca, sa faca un oras mai "bun" pentru tineret. Ma ia cu dureri de soseta cand ii aud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *