Generale

Despre Counter-Strike Global Offensive

Counter-Strike Global Offensive sau altii il cunosc sub numele de CSGO, este cel mai nou joc lansat de cei de la Valve in parteneriat cu Hidden Path Entertainment, si este un joc de tip FPS sau First Person Shooter.

Este o combinatie intre Counter-Strike:Source (CSS) si Counter-Strike 1.6 (2003).CSS-ul a fost in lansat in anul 2004, si la fel ca si CSGO nu a fost considerat ca un ascendent al CS-ului 1.6 deoarece avea cerinte prea mari pentru perioada aceea, si pentru ca folosea Source Engine, ceea ce il facea un joc cu totul nou. A fost folosit si la concursurile internationale.

CSGO-ul a fost vazut cu mult septicism din partea jucatorilor profesionisti si acestia au avut ocazia sa il testeze in cadrul evenimentului Intel Extreme Masters din New York, unde cei mai buni 10 jucatori de Europa si din SUA, au concurat pentru premii pe masura.Dupa ce s-a terminat acest eveniment, CS-ul, desi era in stadiul beta, a fost criticat ca un Call of Duty 4, decat sa semene cu batranul CS 1.6. CSGO-ul s-a putut testa la noi in cadrul evenimentului Dreamhack Balkan 2011, in luna Octombrie.Daca CS 1.6 necesita cerinte minime, CSGO-ul necesita cerinte ultra performate pentru a te juca lejer.

Serverele de CSGO au inceput deja sa apara.Prima comunitate in care am vazut un server de acest gen, a fost InDungi. Ei detin un server classic si unul GunGame. Din topicurile pe care le vezi pe forum, iti dai seama ca sunt cativa utilizatori de CSGO, dar acest numar nu este comparabil cu cel al utilizatorilor de CS 1.6.

Din punctul meu de vedere, este foarte bine ca se incearca ceva nou, ca scapam de acea rutina, ca descoperim ceva nou. Ca jucator de CS , abia astept sa vad cum va arata versiunea finala de CSGO.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *