Am mai vorbit despre noua moda din online. Acum toata lumea are cont pe ask.fm, un cacat de site despre care am mai scrie pe alexscrie.ro. Acest articol era gandit tot pentru acel blog, dar m-am gandit sa nu-mi plictisesc cititorii cu acelasi subiect.

Pe langa faptul ca nu-mi place sa vad ca cei care administreaza acele conturi se supara cand primesc intebari stupide ori jigniri (este normal sa se intample asta din moment ce tu le dai sansa tuturor dobitocilor sa te atace sub anonim), nu-mi place nici ca toata activitatea de pe FaceBook s-a mutat acolo, ceea ce mi se pare anormal. Pare ca FaceBook-ul este doar o unealta de promovare a acelui cacat de site, toata socializarea este acolo.

Nu o sa-mi fac niciodata cont pe acea prostie, nu pentru ca nu-mi place ideea lor, dar nu vreau sa le dau sansa tuturor haterilor sa isi bata joc de mine. Ideea acestui site este gandita pentru o lume civilizata, pentru un online civilizat, iar noi ducem lipsa de asa ceva in acest moment.

Tu ai cont pe ask.fm? De ce?

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *