Generale

De ce nu vreau ca Basarabia să fie parte din România

Pentru că mai sunt câteva zeci de minute până când va urma ziua de 2 decembrie, voi profita de faptul că e încă ziua României şi voi încă un articol despre ea.

În Basarabia e cea mai mare mafie. De acolo vin toţi criminalii plătiţi, tot traficul cu arme, toate chestiile legate de mafie. Cred că aţi auzit şi pe ştiri, că un om din Basarabia a omorât pe cineva din Bucureşti. Ăsta e doar un exemplu. Au mai fost şi alte cazuri.

Dacă ar fi parte din România, nu ar mai exista graniţe, toţi aceşti criminali, toată această mafie ar ajunge şi în România, nu că nu ar fi şi acum, dar s-ar face trafic cu arme fără ca cineva să fie controlat şi multe altele. Asta e o cauză.

Chestia e că ei nu produc bani, şi noi am fi nevoiţi să alocăm din bugetul de stat, bani pentru alte cqteva sute de mii de suflete. Adică din puţinul nostru să le dăm şi lor că sunt tot români. Exemplu: 1000 de lei sunt alocaţi pentru zece oameni. Dacă mai vin alţi 5, trebuie să împartim ăia 1000 lei pentru 15 oameni, nu pentru 10.

Astea sunt câteva chestii, că ar mai fi. Dar astea sunt principalele.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *