Băieţelul ăsta nu ştie să tacă. A văzut că nu am spus nimic, gata, a crezut că i-am urmat „sfaturile” lui despre cum că l-aş copia pe zoso, şi să renunţ la chestia asta.

Deci, băi copilaş, nu te mai oftica că ţi-am arătat adevărata faţă. Eşti exact ca Lutzu, doi retarzi. Vezi-ţi de treabă, ţi-am spus ce am avut să-ţi spun, şi te-am lăsat în pace. Cel puţin pentru o vreme. Revenim.

update1: pentru ca băieţelul pare a nu întelege că dacă scrii scurt şi la obiect, şi foloseşti o temă free pe net, gata pupi în cur pe cineva. Dacă am menţionat două surse de la zoso, gata e idolul meu. vă rog, fără prea mare agitaţie, anunţaţi-l pe zoso, că i-aţi descoperit fanul numărul 1.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

5 Comments

  1. Bai terminatule, tu incerci sa faci ceea ce face si zoso. Este idolul tau, il pupi in fund cu orice ocazie. Asta esti tu, un pupincurist. Cum ai vazut ca cineva a observat ce faci tu, ai schimbat tema. Esti praf !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *