Vreau sa ajung pe AlexScrie.ro sa am mai multe articole ca pe www.AlecsBlog.info, si mai multe, dar si mai bune si comentate. Nu sunt disperat dupa comentarii, dar numai asa pot afla si parerea celorlalti despre ceea ce eu scriu, este normal, imi place sa vad cum cineva ma contrazice, dar raspunsul lui sa fie argumentat, sa ma puna in dificultate si sa fiu nevoit sa raspund printr-un alt articol.

Apropo de articole, cred ca nu are rost sa tii un blog daca nu scrii des, macar odata pe zi, nu de alta, dar eu inteleg un singur lucru din asta, nu faci ceea ce faci din placere sau te plictisesti foarte repede si scrii din obligatie odata pe saptamana sau si mai rar, nu mi se pare corecta expresia „scriu cand am timp”. Daca vrei sa ai timp de ceva si-ti place acel lucru, poti fura mereu cateva minute pentru asta.

„scriu doar cand am ce scrie”-mereu ai ce scrie, tot ceea ce vezi iti creeaza tie o parere, daca nu, nu esti menit pentru a fi blogger, eu mereu cand vad o stire o intepretez si o iau pe toate partile si asa-mi vin idei, de cele mai multe ori, articolele de pe blogul meu sunt scrise pe sistemul urmator: acum imi vine ideea, acum scriu.

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

One Comment

  1. Depinde in ce moment iti vine acea idee…unora le vine la munca sau cand sunt cu nevasta de mana in parc.
    In toate astea timpul liber face diferenta! La 15 ani aveam si eu timpul tau liber 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *