Generale

Am reinstalat vechea temă

Am reinstalat vechea temă a acestui blog. De altfel, tema la care te gândești când spui Robentel (ăla care are tema ca a lui zoso). Mi se pare mult mai ok asta, mai profesionistă, tema asta mă încurajează să scriu mai des și mai mult. Nu puteam să mă concentrez pe acel design standard de la Blogger, mi se părea prea sec, nu-mi spunea nimic.

În rest, nu se schimbă nimic, vreau să cresc acest blog cât mai mult, din toate punctele de vedere. Vor fi minim 5 articole pe lună, articole de peste 250 de cuvinte, dar vor mai fi și articole în care mă voi rezuma la câteva rânduri, alea sunt doar pentru mine. Sunt unele idei care vreau să le scriu online, dar nu merg postate nici pe AlexScrie.ro, nici pe AlecsBlog.info. În trafic, deja am urcat și stăm mult mai bine, sunt citit de câteva persoane și pe aici, mă supăr când văd că nu fac comentarii deloc, dar trebuie să recunosc că nici nu comentez alte bloguri. Asta nu mi se întâmplă doar cu acest blog.

În alte ordine de idei, mâine începe școala, sper să fiu mult mai organizat, cel puțin cum am fost în această vacanță, vacanță în care chiar am muncit cât de cât, nu mult, nu puțin, cât de cât. Trebuie însă să recunosc că am jucat prea mult jocuri cu fotbal, iar asta mi-a luat mult prea mult din timp, îmi plac prea mult. Pe cât par de simple, pe atât de complicate sunt.

Vreau ca în această jumătate de an să am cât mai multe realizări, atât online, cât și la școală. La școală vreau să-mi măresc media cu cel puțin un punct, iar în online vreau să devin mult mai productiv. Vreau să merg mai des la bancă.

Mă mai gândeam la o chestie, credeți că ar fi ok să fac o pagină de facebook pentru acest blog? Eu m-am gândit să postez articolele de aici pe pagină de facebook a blogului AlecsBlog.info, acolo am deja peste 700 de like-uri și astfel voi fi mai activ și aici, dar și pe pagina de facebook.

Noroc!

Scris de AlexScrie

Ofer servicii de content writing, optimizare SEO, administrarea pagini Social Media și publicare de advertoriale pe AbabeiOnline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *